Kennisbank

Verlenging van verlaagd btw tarief voor verbouwingen en renovaties

Verlenging van verlaagd btw tarief voor verbouwingen en renovaties Het lage btw-tarief op arbeid bij verbouwingen en renovaties van woningen ouder dan twee jaar wordt met een half jaar verlengd, tot 1 juli 2015. Het kabinet en de oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP blijken dat te hebben afgesproken tijdens het overleg over de begroting 2015. Het tarief voor woningrenovatie en -herstel was voorheen 21% maar is met ingang van 1 maart 2013 tijdelijk verlaagd naar 6%. De tijdelijke maatregel zou, na eerdere verlenging, op 1 januari 2015 eindigen. De verlenging van het verlaagde tarief en de voorwaarden hiervoor zijn nog niet officieel bevestigd. Deze maatregel en de overige plannen worden officieel met Prinsjesdag gepresenteerd.plannen worden officieel met Prinsjesdag gepresenteerd.

Contact

DMBH is aangesloten bij:

Links

© 2018 DMBH | Privacy Statement