i-Muis Online

i-Muis Online

Internetboekhouden is de toekomst.

Waar ook ter wereld, 24-uur per dag online uw administratie kunnen voeren en altijd werken met de laatste programmatuur? Van Maaren van Baal en Haanstra samen met iMuis Online maakt het mogelijk. Voor relatief weinig kosten heeft u, via internet, de beschikking over een financieel pakket. Het is niet nodig om eigen software aan te schaffen en te onderhouden en u heeft geen zorgen meer over de beveiliging van het systeem en de back-up van uw kostbare gegevens.

De Voordelen van Online Boekhouden via van Maaren van Baal en Haanstra.

  • We zetten samen met u uw administratie op in iMuis Online.
  • U kunt samen met ons werken in dezelfde administratie. Wij kunnen moeiteloos meekijken en correcties doorvoeren in uw administratie. Journaalposten of back-ups hoeven daarbij niet uitgewisseld te worden.
  • U kunt gewoon doorwerken in het huidige boekjaar. Zelfs wanneer wij bezig zijn met controles van het voorgaande boekjaar. Dit bespaart u veel tijd en moeite.
  • U kunt ook alleen meekijken als u de verwerking door van Maaren van Baal & Haanstra laat verzorgen. Door middel van kijkrechten krijgt u online inzicht in de gegevens van uw onderneming. Openstaande debiteuren, crediteuren overzichten en grootboekkaarten zijn direct te bekijken.

De kosten.

iMuis Online boekhouden is modulair opgebouwd. U kunt op elk gewenst niveau instappen en indien nodig in een later stadium naar behoefte uitbreiden. U bepaalt een vooraf afgesproken bedrag voor hetgeen u echt nodig heeft. Maar al vanaf € 19,50 excl. btw per maand, kunt u aan de slag met het boekhoudprogramma.

Hoe zit het met de beveiliging van mijn gegevens?

U logt in en werkt met een streng beveiligde verbinding in uw administratie. De administraties worden opgeslagen in extra beveiligde databunkers en de back-ups worden op meerdere geografisch gescheiden locaties opgeslagen. U kunt een volledige back-up van uw eigen administratie downloaden. Wilt u meer informatie, ga dan naar de contactpagina of vraag een demoversie aan via de button op deze pagina.

Contact

DMBH is aangesloten bij:

Links

© 2021 DMBH | Privacy Statement