Onze diensten

Financiële administratie

De basis van onze dienstverlening is het voeren van een heldere financiële administratie met de daarbij behorende periodieke aangiften. Uiteraard wordt de administratie zodanig ingericht dat deze volledig is toegesneden op uw specifieke informatie- en rapportagebehoeften.

Voert u zelf de boekhouding, dan kunnen wij uw boekhouder begeleiden en zorgen voor controle op de tussentijdse afsluiting en tussentijdse rapportages samenstellen. In overleg bepaalt u zelf welke taken u van Maaren van Baal & Haanstra opdraagt.

Onze administratieve dienstverlening bestaat uit

Als u liever zelf de boekhouding voert, kan van Maaren van Baal & Haanstra u desgewenst van advies dienen betreffende de juiste software en een doelmatige inrichting van uw administratie.

 

Jaarrekeningen en rapportage

Op basis van uw administratie stelt van Maaren van Baal & Haanstra tussentijdse financiële overzichten en jaarrekeningen samen, indien nodig met een accountantsverklaring en eventueel aangevuld met een publicatiebalans voor het handelsregister.

 

Detachering ter plaatse

Indien nodig kunnen medewerkers ter plaatse deskundige ondersteuning bieden op zowel administratief als fiscaal gebied.

 

Internetboekhouden

Voor relatief weinig kosten heeft u, via internet, de beschikking over een financieel pakket. Het is niet nodig om eigen software aan te schaffen en te onderhouden en u heeft geen zorgen meer over de beveiliging van het systeem en de back-up van uw kostbare gegevens. Van Maaren van Baal en Haanstra maakt het samen met iMuis Online mogelijk.

Als u meer informatie wenst op welke wijze van Maaren van Baal & Haanstra u van dienst kan zijn, wordt u van harte uitgenodigd voor een persoonlijk onderhoud.

Contact

DMBH is aangesloten bij:

Links

© 2018 DMBH | Privacy Statement