NMBRS

NMBRS

HR- en salarissoftware                                    

Nmbrs® is een online HR-systeem voor de salaris- en personeelsadministratie. Gebruiksvriendelijk én efficiënt. Het programma biedt u een breed scala aan functionaliteiten en bevat onder andere alle CAO’s.

 

Met de Medewerkerslogin is het mogelijk om medewerkers van uw bedrijf te geven wat zij willen: overal en altijd inzicht in hun persoonlijke gegevens en controle over de salarisverwerking.

 

Met de viewer module heeft u ook toegang tot

 • Reiskostenmodule
  In Nmbrs® bouwt u uw reiskostenregeling in. De reiskosten worden automatisch berekend op basis van het aantal kilometer woon-werk.
 • Salarisdocumentenviewer
  In dit overzicht vind u o.a. de salarisstroken voor u, maar ook voor uw medewerker, welke wij ook digitaal aan uw medewerker kunnen sturen, journaalpost en een Sepa-bestand om uw salarisbetalingen efficiënt te kunnen doen.
 • Loonaangifteviewer
  Hier ziet u de status van uw loonaangifte, doormiddel van het loepje kunt u de aangifte inzien.

Verder heeft u met de HR module toegang tot

 • Verlofregistratie
  U registreert online het verlof van uw medewerkers. U stelt eenvoudig verschillende soorten afwezigheid zoals regulier verlof, bijzonder verlof en tijd voor tijd in.
 • Verzuimregistratie
  U registreert en begeleidt eenvoudig en efficiënt uw verzuim, waardoor uw werknemers weer sneller aan de slag zijn én waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.
 • Digitaal dossier
  Nmbrs® geeft de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier van medewerkers of een bedrijf op te bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is.
 • HR-signalen
  U stelt bij vastgestelde signalen (zoals verjaardagen, jubilea en uitdienstdata) het aantal dagen in dat u of uw managers vooraf een e-mail ontvangen.

Eenvoudig en efficiënt. Van Maaren van Baal en Haanstra maakt het u graag makkelijk. Neem direct contact op met een van onze adviseurs of ga naar contact.

 

© 2018 DMBH | Privacy Statement