Partners

Onze partners

Door krachten te bundelen met partners blijven wij scherp en kunnen we ook gebruik maken van elkaars kennis en ervaringen. Wij werken alleen samen met professionals die nét zo denken over dienstverlening als wij.

We zijn streng op onze eigen kwaliteit en verlangen van onze medewerkers dat zij beschikken over inhoudelijke expertise en de benodigde persoonlijke kwaliteiten. Hetzelfde geldt voor onze partners bestaande uit een selecte groep waaronder advocaten, notarissen, pensioenspecialisten, financiële planners, echtscheidingsmediators en mediators bij zakelijke geschillen, HRM en arbeidsrecht specialisten.

Ernest Stel | FFP RFEA 

Ernest Stel is Financieel Planner FFP en Register Financieel Echtscheidings Adviseur RFEA


Ernest Stel is een expert op het gebied van vraagstukken over vermogen, inkomen, hypotheken en familierechtelijke zaken.

Een RFEA adviseur stelt het belang van de klant voorop en werkt in de meeste gevallen samen met alle betrokken partijen. U kunt hierbij denken aan beide (ex)partners, hun fiscalist, advocaat ect.

Meer lezen over financiële mediation

drs. Jeroen Oskam 

Jeroen Oskam is directeur van Euro Economics in Spanje.


 

Euro Economics is opgericht in 1996 in Barcelona door Jeroen Oskam om bedrijfsoprichtingen, boekhoudingen en belastingaangiften te verzorgen voor buitenlandse bedrijven die zaken willen doen in Spanje. Euro Economics heeft een team van meer dan 40 collega´s bestaande uit adviseurs, fiscalisten, juristen, advocaten, boekhouders, salarisadviseurs en cliënt support medewerkers.

Meer lezen over Euro Economics

Sven Thijs FFP

Sven Thijs FFP is directeur van Thijs Pensioenconsultants & Mediators.Thijs is een onafhankelijke pensioenadviseur voor zelfstandig ondernemers (SPA) en financieel mediator voor ondernemers, met name in de financiële afhandeling van zakelijke conflicten (NMv)

Meer lezen over pensioenen

Contact

DMBH is aangesloten bij:

Links

© 2018 DMBH | Privacy Statement