Onze diensten

Financiële mediation

Wij realiseren ons dat een scheiding een moeilijke en emotionele periode is, waarbij uw leven op zijn kop wordt gezet. Er komt dan heel veel op u af. Er zijn tal van zaken, zowel praktisch, financieel (fiscaal) als juridisch, die geregeld en vastgelegd moeten worden. U staat tijdens uw scheiding voor een aantal belangrijke keuzes en beslissingen, die van invloed zijn op uw toekomst.

Een echtscheidingsprocedure, waarbij twee advocaten betrokken zijn, is meestal contraproductief, langdurig, zelden probleemoplossend en kost veel geld. Wij kunnen u helpen uw scheiding zo goed mogelijk te regelen, zodat u deze vervelende periode sneller en voordeliger achter u kunt laten en een begin kunt maken met een nieuw leven.

Op dit gebied werken wij nauw samen met Ernest Stel van Tulipinv Financial Planning

Ernest Stel is Register Financieel Echtscheidings Adviseur RFEA. Een RFEA adviseur stelt het belang van de klant voorop en werkt in de meeste gevallen samen met alle betrokken partijen. U kunt hierbij denken aan beide (ex)partners, hun fiscalist, advocaat ect.

  • Wij regelen scheidingen in het geval van een huwelijk, samenwonen of geregistreerd partnerschap, met of zonder (volwassen) kinderen.
  • Wij kiezen geen kant voor één van beide partijen, maar garanderen een professionele en onafhankelijke bemiddeling.
  • De verdeling van gezamenlijke eigendommen gebeurt in overleg en hoeft niet te worden afgedwongen. Het belang van de kinderen wordt hierbij voorop gesteld.
  • Echtscheidingsprocedures lopen meestal via de rechtbank. U heeft dus meestal een advocaat nodig om deze procedure te begeleiden. Wij kunnen deze voor u regelen en zorgen daarbij voor een volledig opgesteld echtscheidingsconvenant.

Tulipinv Financial Planning is een onderneming van Ernest Stel. Ernest Stel is Federatie Financieel Planner FFP en Register Financieel Echtschedings Adviseur RFEA, Erkend Beleggingsadviseur DSI en in bezit van een o.a. WFT hypothecair krediet certificatie.

Contact

DMBH is aangesloten bij:

Links

© 2018 DMBH | Privacy Statement