Nieuws

Registratie Doorlopende Machtiging

Op dit moment kan het zijn dat u een blauwe envelop van de belastingdienst ontvangt.
Er zijn verschillende brieven die u kunt ontvangen, zoals bijvoorbeeld:

  • De uitnodiging voor het doen van de aangifte Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting 2021, deze hoeft u niet op te sturen;
  • De voorlopige aanslag Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting 2022 krijgen wij in principe digitaal van de belastingdienst. Alleen als u van mening bent dat deze niet correct is, te hoog of te laag, verzoeken wij u ons te berichten;
  • Indien u een formulier registratie doorlopende machtiging intermediair heeft ontvangen, verzoeken wij u pagina 5 aan ons te sturen in verband met de registratie bij de belastingdienst voor 6 april 2022.
    Indien u nog in het bezit bent van het formulier waar op staat “activeren voor 3 januari 2022” mag u deze vernietigen omdat deze niet langer werkt. Als u wilt dat wij wel een doorlopende machtiging ontvangen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen zodat wij deze opnieuw kunnen aanvragen. u ontvangt daarna een nieuw schrijven van de belastingdienst.
    De procedure voor het ontvangen van kopie-aanslagen is anders vormgegeven dan de voorgaande jaren. U kunt nu met een doorlopende machtiging ervoor zorgen dat wij de kopie-aanslagen ontvangen en daardoor verdwijnt de jaarlijkse correspondentie hierover. U dient dan wel de activeringscode aan ons door te geven, anders kunnen wij de doorlopende machtiging niet activeren.

Contact

DMBH is aangesloten bij:

Links

© 2018 DMBH | Privacy Statement